Hoe maak ik een bankcontract aan waarop de gelden van de leden ontvangen kunnen worden?

Om uw bankcontracten in LEA aan te maken gaat u vanuit het hoofdmenu naar Organisatie structuur > Organisatie(s).

Hierna klikt u op het tabblad 'Financieel' en kunt u door middel van de knop Nieuw uw bankcontract aanmaken.

Er verschijnt nu een scherm waarin u uw IBAN gegevens kunt invullen.

Bij betaalwijze/contract geeft u aan hoe u uw leden/donateurs/contribuanten wilt laten betalen. Als u wilt incasseren heeft u ook uw door de bank afgegeven incassanten ID nodig.

Uiteraard kunt u meerdere bankrekeningnummers hier toevoegen en aan uw abonnementen koppelen.